Službu VSTUPENKY ONLINE poskytujeme ve spolupráci s Ticketportal.cz
  • • pro zrychlený nákup online postačí zadat e-mailovou adresu
  • • pro rezervaci je třeba použít Vaše Ticketportal přihlašovací údaje a nebo se registrovat

Ze zdravotních důvodů ruším zápas s Kinclem!

Karlos Vémola: “Ze zdravotních důvodů ruším zápas s Kinclem!”

To, o čem se v posledních několika dnech spekulovalo, se dnes bohužel potvrdilo. Karlos Vémola, se ze zdravotních důvodů nemůže zúčastnit titulového souboje s Patrikem Kinclem. “Pro Patrika hledáme nového soupeře,” uvedl Ondřej Novotný.

Zpráva o Vémolově zdravotním stavu oběhla všechna média již 1. 12., kdy známý zápasník skončil v nemocnici s blíže nespecifikovaným zánětem v těle. Na toto téma padly otázky na promotéra Ondřeje Novotného i Terminátorova dalšího soupeře hned v den oznámení na velké tiskové konferenci OKTAGON TIME, ale ani jeden z dotázaných v tu chvíli nedokázal odpovědět. Dnes však přišlo rozuzlení: zápas nebude.

“Ta situace nás všechny samozřejmě velice mrzí”, řekl k tématu spolumajitel české organizace. “Přejeme Karlovi co nejrychlejší uzdravení a věřím, že se nám nový termín povede najít brzy. S touto situací bohužel nemůžeme nic dělat. Turnaj OKTAGON 38 nabídne i bez Karlose spoustu skvělých zápasů, ve kterých půjde o 2 tituly a kde se kromě Patrika Kincla, pro kterého momentálně hledáme soupeře, představí i další velká jména Oktagonu jako Magard, Macek, Peňaz nebo Škvor.”

Vémola se naposledy představil v kleci na turnaji Oktagon 34 na pražské štvanici 23. července, kde škrcením zastavil drzého srbského soupeře Aleksandara Iliče už v prvním kole a získal titul pro šampiona polotěžké váhy.

Vstupenky zůstávají v platnosti.

Top